Delbare appels 70-80 11 kg - Nieuwe oogst van Fruitbedrijf vd Grift & ZN

De Delbare appel is lichtgroen van kleur met een rood blosje. Het vruchtvlees is fris en zoetzuur van smaak. Het vruchtvlees is roomgeel en zoetzuur met een hint van anijs. De schil is niet te hard, het vruchtvlees is sappig en de smaak te omschrijven als kruidig.

De Delbare is een tamelijk nieuw appel ras. Deze appel is ontstaan uit een kruising tussen de Stark Jon Grimes en Golden Delicious. De vrucht is middelmatig tot groot. Het is een vroege herfstappel en is beschikbaar van augustus tot december.

Prijs per 11 kg.


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Fruitbedrijf vd Grift & ZN

EAN13: 8719689066253