Blauw Klaver kaas 1,5 kg van Kaasboerderij de Houdycker

Blauw Klaver kaas, kaasje van ± 1,5 kg.

Tot 5 jaar terug werd de Blauw Klaver gemaakt door Jos en Jacqueline van Egmond uit Harmelen. Omdat Nederland geen traditie heeft met het maken van schimmelkaas heeft Jacqueline van kaasboerderij De Houdycker uitgebreide ervaring opgedaan in Frankrijk, hét land van de zachte kazen. Met gebruikmaking van de specifieke technieken en ervaring is uit de vele soorten de Blauw Klaver, met zijn karakteristieke en voortreffelijke smaak, als beste naar voren gekomen.

De ambachtelijke productiewijze en de ervaring zijn zo overgedragen, zodat de Blauw Klaver van Nederlandse bodem behouden blijft.

Van boerderij de Houtdijk (de Houdycker) in Kamerik.

Prijs per 1,5 kg.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Melk (inclusief lactose)


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W48 W49 W50 W51 W52 W01

Aangeboden door:
Kaasboerderij de Houdycker

EAN13: 8717775923152