De Vecht Vreelandts Witje 4,5% 24x 33cl van Brouwerij De Vecht

Al vanaf de 17e eeuw wordt er actief bier gebrouwen in Vreeland. Met het relatief schone vechtwater, goede beschikbaarheid van Gerst en Hop en de nabijheid van Amsterdam waren er meerdere brouwerijen actief. Zo werd in 1741 de succesvolle brouwerij 'Het Gekroonde Hoefyzer in den Ring' te koop aangeboden in de Leidsche Courant.

Vreelandts Witje is een Hefe Weizen, een ambachtelijk, hoog-gistend ongefilterd bier. Bij Weizen-bier wordt minimaal 50% van de gerstemout vervangen door tarwemout (Weizen). Doordat het bier niet gefilterd wordt is het troebel en wordt een extra frisse smaak aan het pallet toegevoegd. Wij gebruiken waar mogelijk ingredienten en diensten uit de Vechtstreek. Zo schroten wij een deel van de mout bij Molen de Hoog in Loenen en komen het water en de kruiden zoveel mogelijk uit de Vechtstreek. Vreelandts Witje wordt op dit moment gebrouwen bij Brouwerij Troost in Amsterdam.

Vreelandts Witje is een troebel tarwebier. Fris van smaak dankzij het minimaal aantal ingrediënten.

Ingrediënten: water, gerst, hop, tarwe en gist. Alc. 4,5%.

Inhoud fles: 33 cl. Prijs per doos van 24 flessen.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W25 W26 W27 W28 W29 W30

Aangeboden door:
Brouwerij De Vecht

EAN13: 8719326026015