Utregs Supersap Peer 12x 0,75L van Fruitbedrijf William Pouw

Utregs Supersap, 100% win-win
Fruittelers uit de provincie Utrecht hebben in samenwerking met Local2Local speciale appel-, peren- en appel-perensappen gemaakt onder een toepasselijke naam: Utregs Supersap. Sap van fruit dat 'te rijp', 'te klein', 'te groot' of hagelschade heeft. Nog steeds geweldig fruit van de eerste categorie, natuurlijk, maar afnemers laten dat liggen. Dat vinden wij meer dan zonde, zo'n 'reststroom'. Met de aankoop van Utregs Supersap redt jij dit substantiele deel van de oogst. Een 100% win-win!

Supersap-teler William Pouw
Deze fles Utregs Supersap is afkomstig van biologische fruitteler William Pouw in Schalkwijk. De kleigrond van zijn 18 hectare fruitgaarden onderaan de dijk van de Lek staat bekend als de beste en meest vruchtbare bodem in Nederland. William is een van de drijvende krachten achter de versterking van de lokale voedselketen in de provincie Utrecht. 

Met de aankoop van Utregs Supersap steun je William Pouw en de Utregse voedselcultuur.

Een doos bestaat uit 12 flessen van 0.75 liter en er zijn drie soorten sap verkrijgbaar: appel, peer en appel-peer.
Prijs per doos.

Utregs Supersap is 2 jaar houdbaar en hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Je kunt dus zonder probleem veel op voorraad nemen!


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Fruitbedrijf William Pouw

EAN13: 8719689066406