De Vecht Loender Bier IPA 5,5% 24x 33 cl van Brouwerij De Vecht

Loender bier is een van de oudste bieren van Nederland. Al omstreeks 1710 werd loved over Loender bier gesproken. Het werd eerst gebrouwen in Loenen aan de Vecht en later ook in andere plaatsen in Nederland. Brouwerij de Vecht heeft op basis van het oude recept verschillende versies gebrouwen. Dit is de eerste, een IPA (Indian Pale Ale).

Brouwerij de Vecht uit Loenen aan de Vecht wil de historische traditie van het Loender Bier in ere herstellen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van grondstoffen en diensten in de Vechtstreek. Zo schroten (het pletten van de mout) wij onze mout gedeeltelijk bij Molen de Hoop in Loenen, halen wij onze kruiden zoveel mogelijk uit de buurt en gelukkig komt het water in Amsterdam voor een groot gedeelte uit onze eigen Loenderveense Plas.

Ons Loender Bier is een amberkleurig, hoppig bier, met koriander en scharlei gekruid. Alc. 5,5%.

Ingrediënten: water, gerstemout, hop, gist, Koriander en Salie.

Inhoud fles: 33 cl. Prijs per doos van 24 flessen.

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W25 W26 W27 W28 W29 W30

Aangeboden door:
Brouwerij De Vecht

EAN13: 8719326026008