Kiwiwijn van gele kiwi's - lichtzoet. Doos 6 flessen. van Boerderij Nieuw Slagmaat

Waar vroeger de Romeinen al fruit teelden, staat nu (kiwi)boerderij Nieuw Slagmaat. Onze kiwiwijn wordt gemaakt van de kiwi's uit onze eigen boomgaard. Deze kiwiwijn van gele kiwi's heeft een lichtzoete afdronk. Zeer geschikt als dessertwijn.

Na opening beperkt houdbaar en gekoeld bewaren.
Prijs per doos van 6 flessen.

"Bunnik staat bekend om kersen en appels. Wij wilden net iets anders doen”, verklaart Van der Maat. Kiwi’s groeien normaal in warme landen. De jonge boerin was er echter van overtuigd dat het in Bunnik ook heus moest lukken.

"Ik heb bij meerdere fruittelers in het zuiden van Nieuw-Zeeland gekeken. Daar groeien overal kiwi’s, terwijl ons klimaat niet enorm verschilt.”

Toch was het telen van kiwi’s makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste kiwiplanten gingen vijf jaar geleden al de grond in. "De vlag ging uit toen dit voorjaar de eerste bloesem te zien was. Toch bleef het spannend. Zouden de kiwi’s wel lekker worden? Ik kan nu zeggen dat ze heerlijk smaken”, zegt Van der Maat.

(Bron: De Telegraaf)


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W44 W45 W46 W47 W48 W49

Aangeboden door:
Boerderij Nieuw Slagmaat

EAN13: 8719189064438