Hommeles Kuitenbijter 6,3% 24x 33 cl van Brouwerij Hommeles

Houten is in 2018 verkozen tot dé Fietsstad van Nederland! Daar kan op geklonken worden met een bijpassend Houtens bier: de Kuitenbijter! De Kuitenbijter is een hommage aan Fietsstad Houten en haar eigen Col de la Tourette: de Schalkwijksebrug. Kuitenbijter - voorzien van 'dumoulin-roze' etiket - is een echte voorjaarsklassieker, die je de hele zomer kan blijven drinken!

Het is een pittig blond biertje van 6.3%, wat overeenkomt met het stijgingspercentage van de Schalkwijksebrug. Het bier is gebrouwen met drie granen en drie hoppen aan de boorden van de Kromme Rijn, in samenwerking met De Loonbrouwerij in Cothen.

Mout
Pils-, tarwe-, haver- en Munchenermout.

Hop
Centennial, Citra en Cascade.

Alcoholpercentage
6,3%.

Gebrouwen bij
De Loonbrouwerij in Cothen.
 

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W48 W49 W50 W51 W52 W01

Aangeboden door:
Brouwerij Hommeles

EAN13: 8719324444651