Hommeles Asparagus 6,5% 24x 33 cl van Brouwerij Hommeles

De Asparagus is een Bière Brut van 6,5%, vergist met champagnegist voor de fijne mousse. Voor de vergisting is druivenmost toegevoegd voor extra aroma. Vervolgens is het bier gedryhopt met Nelson Sauvin-hop, een hop met het aroma van een Sauvignon Blanc. Je zou het haast een cross-over kunnen noemen. 

Gepaard met het aangename zuurtje gaat dat prima samen met het delicate karakter van de asperge. Door de fijne mousse en het sprankelende mondgevoel, verkregen door de champagnegist, wordt de zachte smaak van de asperge op een prettige manier versterkt. Of u uw asperges nu eet met een klassieke botersaus of a la plancha, dit bier is de koningin van de groente waardig.

Ingrediënten:

Mouten: Pilsmout, Zuurmout, druivenmost
Gebruikte Hoppen: Hercules, Nelson Sauvin
Plato: 14,6
Alc. %: 6,5%
EBC: 8
EBU: 24

Prijs per doos van 24 flessen van 33 cl. €33,30 excl. BTW, geen statiegeld

Voedselallergieën
Dit product bevat (mogelijk sporen van) de volgende stoffen en producten:
Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/ kamut)


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W25 W26 W27 W28 W29 W30

Aangeboden door:
Brouwerij Hommeles

EAN13: 8716685011560