Gieser Wildeman stoofperen 14 kg van Fruitbedrijf vd Grift & ZN

De Gieser Wildeman is momenteel het meest geteelde stoofperenras, het kan zichzelf bestuiven en geplukt worden van half september tot begin oktober. 

De vrucht van Gieser Wildeman is klein en van kleur bruingeel met veel roest. Het is een zeer goede, iets zoete stoofpeer met door steencellen korrelig vruchtvlees. Door deze stoofpeer langdurig te koken, 3 uur of langer, verdwijnen deze steencellen en wordt het vruchtvlees donkerbruin/rood. Maar de kleur komt alleen als de peren goed rijp zijn. Niet rijpe peren worden wel zoet maar blijven wit tot zacht roze. Indien men de peertjes niet zo lang wil koken of niet goed rijp zijn, maar men wil wel de specifieke rode kleur wil hebben, dan kan rode wijn uitkomst bieden. 

Deze stoofperen worden geteeld door fruitteeltbedrijf van der Grift & Zn in Nieuwegein. Prijs per 14 kg.


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Beschikbaar voor levering in week:

W25 W26 W27 W28 W29 W30

Aangeboden door:
Fruitbedrijf vd Grift & ZN

EAN13: 8719326019185