Conference peren 7 kg - Milieukeur van Boerderij Nieuw Slagmaat

​Prijs per 7 kg.

De Conference peer is de onbetwistbare nummer één in de Nederlandse perenteelt. De vrucht is gekend om zijn lekkere smaak en bewaart goed. Je kan ze knapperig fris of lekker sappig eten. De conference peer is dus altijd een goed idee.

Boerderij Nieuw Slagmaat is een traditioneel gemengd bedrijf in een modern jasje. In de boomgaard telen zij op een hele milieubewuste manier appels en peren, waarvoor ze zijn beloond met de Milieukeur-certificering. Slechts een handjevol boeren in Nederland heeft dat!


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Boerderij Nieuw Slagmaat