Biologische appels van het seizoen 11 kg (de teler kiest voor u de beste rassen) van Fruitbedrijf William Pouw

Ons biologisch fruitteeltbedrijf bestaat uit 10 hectare peren en 8 hectare appels. Wij telen ons fruit op zware rivierkleigrond, gelegen in Schalkwijk en wijk bij Duurstede.

Wij proberen ieder jaar, ons fruit zo puur en smaakvol mogelijk aan onze bomen te laten groeien. En dat is in ons Hollandse klimaat nog een hele uitdaging!

Wat is eigenlijk 'biologisch'?
Biologisch is eigenlijk heel slim omgaan met alles wat leeft. Als je goed zorgt voor de natuur, zorgt die ook goed voor jou. Planten en dieren krijgen de tijd om te groeien en de bodem raakt niet uitgeput. Dus geen kunstmest, geen chemische middelen en geen gentechnologie. Onkruid wordt niet platgespoten, maar met maaien, schoffelen en harken aangepakt.

De fruitteler probeert samen te werken met koolmezen die rupsen eten, zweefvliegen die bladluizen eten, enzovoort. Met nestkastjes en bloembedden worden deze helpers gelokt.


Over prijs- en productinformatie: Bij Lekker Utregs / Local2Local doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Op dit moment niet beschikbaar.

Aangeboden door:
Fruitbedrijf William Pouw