Kerstmarkten en kerstpakketten

Een succesvolle en zeer gewaardeerde activiteit is de organisatie van de Lekker Utregs kerstmarkten voor overheden, bedrijven en instellingen. We zetten op locatie een markt neer waar de personeelsleden hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. Hier zijn volop Utrechtse regioproducten te koop, aangevuld met andere door de klant gewenste producten.

Een originele manier

Een originele manier voor deze doelgroepen om invulling te geven aan het jaarlijkse bedankje voor hun personeel. Daarbij dragen ze tevens bij aan het directe contact met Utrechtse producenten, de doelstellingen van Lekker Utregs en de regionale economie.

Voordelen zijn verder de flexibiliteit en service: als opdrachtgever bepaalt u zelf het budget per werknemer. Dit maakt het mogelijk om voor een relatief lage prijs een geheel verzorgd kerstevent te realiseren. Lekker Utregs biedt daarbij een maatwerkpakket aan, dat uitgebreid kan worden met tassen, catering, kant en klare kerstpakketten en een randprogramma.


Sinds 2010

Sinds 2010 hebben we met succes dergelijke markten verzorgd voor de Provincie (1200 medewerkers), gemeenten Bunnik, Houten en de Utrechtse Heuvelrug, voor de zorginstelling Vecht en IJssel, het Bartholomeüshuis, Emmaus Utrecht en Event Toppers. Heeft uw bedrijf belangstelling voor een eigen Utrechtse kerstmarkt of kerstpakketten, neem dan contact op met Arie Bosma (06-18739456).

Download de Lekker Utregs kerstmarktfolder en bekijk een impressie van een kerstmarkt in 2012.

 

Kerstmarktfolder.pdf