Catering

Onze ervaring met Utrechtse cateringen dateert al van september 2006 toen we samen met kok Jan Wiezer van Fort Vechten een openluchtmaaltijd voor 100 mensen neerzetten op de Mariaplaats. Dit herhaalden we in 2007. Bij "Proef Lekker Utregs" in 2008 konden mensen kleine Utrechtse hapjes proeven op de Neude.

 

Sindsdien worden we regelmatig gevraagd of we voor een Utrechts diner, borrel of receptie kunnen zorgen. Dat doen we door een samenwerking aan te gaan met verschillende cateringbedrijven, waarbij Lekker Utregs een adviesrol heeft.

 

Zo zorgden we samen met cateraars voor een diner op vliegbasis Soesterberg, een receptie voor gedeputeerden en een ontbijt en lunch voor Culturele Zondag Groen op de Mariaplaats.

 

Nieuwsgierig naar een kwaliteitscatering met zo’n 80% Utrechtse ingrediënten? Neem dan contact op met Louis de Jel (06-24481544).