Kerstmarkten Lekker Utregs regioproducten

Sinds 2010 organiseren we Lekker Utregs kerstmarkten onder meer voor de medewerkers van de Provincie Utrecht, die hun eigen kerstpakket met bijzondere producten bij elkaar kunnen shoppen. Bekijk het YouTube-filmpje.

Najaar 2010 vroeg de Provincie Utrecht of we ook voor Utrechtse kerstpakketten konden zorgen. Na een brainstorm kwamen we uit op het concept van de Lekker Utregs kerstmarkten. De eerste was op 16 december 2010 in de garage van het Provinciehuis. De 1200 medewerkers konden, verdeeld over de dag, op een echte markt met muntjes hun persoonlijke kerstpakket bij elkaar winkelen. Zowel de medewerkers als de producenten vonden het een groot succes.
 
Omdat dat naar meer smaakte, besloten Lekker Utregs en de producenten om dit concept ook aan anderen aan te bieden. Met als resultaat dat we in 2011 zes kerstmarkten organiseerden en in 2012 acht, onder meer in de gemeentehuizen van Houten en Bunnik-Odijk, het Bartholomeus gasthuis, Utrecht en woonzorgcentra van Vecht en IJssel in Utrecht.

 

Filmpje en flyer

Op YouTube vindt u een filmpje van de Kerstmarkt 2012 van Lekker Utregs.  Download hier de flyer (sla de flyer op om hem te bekijken, uw browserviewer toont hem mogelijk onvolledig).

 

Contact

Heeft uw bedrijf of instelling belangstelling voor een eigen Utrechtse kerstmarkt of kerstpakketten, neem dan contact op met Arie Bosma (030-2367240).

Kerstmarkten Lekker Utregs regioproducten